• Lorem ipsum

Hoe werkt de actie?

Vanaf 13 september tot en met 31 oktober kan je bij SOEPel sparen voor een gratis LEGO Minifiguur. Bij elke small soep ontvang je een stempel op jouw stempelkaart. Op vertoon van jouw volle stempelkaart kan je vervolgens jouw gratis LEGO Minifiguur ‘grabbelen’ uit de speciaal ontworpen LEGO grabbelton. Dat is nog niet alles, want uit alle ingeleverde stempelkaarten verloten we een cadeaubon van Jan’s Steen die je kan inwisselen bij elke LEGO aankoop in de winkel.

 

De spelregels

Bij aankoop van elke SMALL soep ontvang je een stempel. Dit is niet te combineren met andere acties of cadeaubonnen.

Een volle stempelkaart bevat 6 stempels.

Je kan sparen tot en met 31 oktober 2022

Jouw stempelkaart is tussen 13 september en 13 november 2022 in te leveren in de winkel van Jan’s Steen.

Jouw LEGO Minifiguur ontvang je door te grabbelen uit de grabbelton, deze is niet in te wisselen voor een ander exemplaar.

We hebben een beperkte voorraad beschikbaar, wees er dus snel bij!

Je kan meerdere kaarten inleveren.
 


Wie is SOEPel?

Wij zijn Bas en Annette. In de zes jaar dat wij als stel samen zijn, hebben wij veel meegemaakt en mooie plekken samen gezien. Als echte foodies hebben wij een liefde voor koken, verschillende bereidingswijzen en internationale kooktechnieken van jongs af aan ontdekt. Soep is daarbij een terugkerend fenomeen. Hoewel de horeca bij Bas met de paplepel is ingegoten met zijn ervaring vanuit de hotelschool, heeft hij zich afgelopen jaren ingezet als projectmanager en leidinggevende met een enorme liefde voor LEGO Star Wars. Annette is momenteel een ondernemend beleidsadviseur met een passie voor koken.

In SOEPel mengen wij verrassende smaken en ingrediënten samen om veelzijdige soepen en salades naar Woerden te brengen: gezond, gemakkelijk en gezellig. Als een culinaire to-go plek in Woerden die gelooft in koken volgens de seizoenen, zijn de samenwerkingen die wij aangaan net zo gevarieerd als onze soepen en salades: van pionierende bakkers tot gevestigde bedrijven met enorm veel ervaring, zoals Jan Steen. Ondernemers met dezelfde onstilbare honger om hele goede producten en service te leveren. Enthousiast? Wij wel!