Retourinformatie

 
Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (mits het bestelde product niet onder een uitzondering valt). Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor het terugsturen van het product zijn voor de consument.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Jan’s Steen geretourneerd worden. Bij het retourneren van tweedehands sets geldt dat de verzegeling van het product intact moet zijn. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@jans-steen.com.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

 

Niet naar wens?

Is er een probleem met je aankoop, ontbreekt er wat, is er wat mis gegaan?
Neem alsjeblieft contact op. We willen het graag met je oplossen!

 

Je kunt het formulier hier downloaden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies