• Lorem ipsum

 

Dankzij de versoepeling van de maatregelen van het kabinet heeft Jan's Steen de fysieke LEGO winkel aan de Voorstraat 15 in Woerden weer geopend. Je kunt onze winkel bezoeken tijdens de openingstijden die je van ons gewend bent. Je kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken of je mag gezellig in onze winkel binnenlopen voor een afspraak. 

Uiteraard blijft ook onze webshop open en is het ook nog steeds mogelijk om je bestelling online te laten verzenden door PostNL of om je bestelling af te halen in onze winkel. 
Om te voorkomen dat iedereen gelijktijdig zijn pakket komt afhalen, nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen om jouw LEGO bestelling af te halen.

Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling telefonisch aan ons door te geven en op afspraak te komen afhalen. Je kunt bij het afhalen de set dan contant of per pin betalen. We kunnen telefonische reserveringen echter maar maximaal 24 uur voor je apart laten staan.

Wij hopen op deze manier zoveel mogelijk LEGO fans te kunnen blijven voorzien van hun favoriete LEGO sets. Voor nu, blijf gezond en wij hopen je weer graag te zien in onze winkel.

Met vriendelijke bouwgroeten,

Team Jan's Steen LEGO