• Lorem ipsum

 

Door versoepeling van de COVID-19 maatregelen vanuit de overheid is onze fysieke LEGO winkel aan de Voorstraat 15 in Woerden weer geopend. Natuurlijk zien wij onze LEGO fans graag weer in onze winkel verschijnen om je favoriete LEGO sets in huis te halen. Helaas zijn er nog wel enkele beperkingen. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht en dien je 1,5 meter te houden. Ook zijn wij beperkt tot een bepaald aantal personen in onze winkel. Het kan hierdoor voorkomen dat er een wachtrij ontstaat. 

Uiteraard is onze webwinkel 24-7 geopend. In het bestelmenu kun je kiezen om je bestelling te laten verzenden met PostNL of om je bestelling te komen afhalen in onze winkel. Dit is mogelijk zodra je een e-mail van ons hebt ontvangen.

Onze afhaal locatie is: 

Jan's Steen LEGO
Voorstraat 15
3441 CB Woerden

Daarnaast blijft het ook mogelijk om je bestelling telefonisch aan ons door te geven en te komen afhalen. Dit kan tijdens openingstijden van onze klantenservice (di t/m za van 10:00-17:00 uur). Je kunt bij het afhalen de set dan contant of per pin betalen. We kunnen telefonische reserveringen alleen op de dag zelf voor je apart houden.

Wij hopen op deze manier zoveel mogelijk LEGO fans te kunnen blijven voorzien van hun favoriete LEGO sets. Voor nu, blijf gezond en hopelijk tot binnenkort weer in onze winkel.

Met vriendelijke bouwgroeten,

Team Jan's Steen LEGO